måndag, juni 16, 2008

Bloggträff i Varberg

På tiden att det händer saker igen. Jag har följande att erbjuda:

1 styck vacker sommarstad
1 stor lägenhet där det får plats massor med folk
flera idéer om vad man ska göra på en bloggträff

Problemet är datumet. Mitt i semestertider och så. Själv har jag ingen semester och har ingen familj heller att ta hänsyn till, vilket ju gör att jag är mer flexibel än de flesta. Men om vi tänker oss till att börja med att fredagar eller lördagar är bättre för er. Sagt och gjort. En helg därmed. Juni månad? Nej. Går inte. För sent.

Juli månad? Jodå. Eller augusti.

Ta er till Varberg, bo här, på hotell eller vandrarhem eller liknande. Stugby finns ca 1 kilometer från min bostad. Vackert beläget intill motorvägen... :-)

Kräftskiva, livebloggning, Ge-Kås (kan ni hålla på med - jag bangar!), sångblad, sprit, sovsäckar, rimsmedja och irländsk julafton. Eller så. Vad tycks?

/Studiomannen

5 kommentarer:

Miss Gillette sa...

Varberg vill jag alltid till ju. Jag passerar ändå precis i början av augusti, typ första veckan, men även om det skulle bli nåt datum försöker jag ta mig ner. Om du väljer en dag med hojväder blir det ännu bättre.

Lotten sa...

Jag har aldrig varit i Varberg! (Men kan inte just precis när Miss Gillette kan.)

Miss Gillette sa...

Avslöjar jag min hängivenhet genom att skriva att jag tar mig til Varberg "även om [bloggträffen] skulle bli nåt datum"?

Och är det nån som har försökt anordna en bloggträff utan att ha den på nåt datum?

Ö-Helena sa...

Men det är viktigt att vi inte missar Bockstensmannen den här gången!

Miss Gillette sa...

En gång spelade jag Bockis på ett live roleplay, fast det var långt innan det hette så på svenska: då kallade vi det för en quest. Skatten var en enorm chokladboll -- vilket på den tiden hette nånting annat, icke-PK -- inslagen i silverfolie och gömd i det kanonrum i Grå munken där de allra allra största spindelbona hängde i den redan låga dörröppningen. Själv stod jag, ficklampsupplyst underifrån, en nån annan oväntad valvgång och sa nåt jag inte längre minns, en ledtråd förmodligen.

(Jo, suget efter chokladbollen var större än skräcklet för spindelmonstren. Nån gav sig in där och hämtade ut den.)