måndag, september 17, 2007

Bloggmässan, äsch, jag menar bokmässan ...

... närmar sig. Bloggträffsplanerna ser alltså ut så här:

1. Torsdag den 27 september klockan 13 på hotell Gothia Towers skybar, Heaven 23. Det gick tyvärr inte reservera något bord, utan vi får bara hoppas på det bästa! Enligt personalen brukar de ha väldigt fullt till lunch under bokmässan, men lunchrusningen börjar ebba ut framåt 13.30 ... Så ät ordentlig frukost och var beredda på lite armbågande så ska det nog ordna sig.

Gothia Towers är hotellet som liksom är ihopväxt med Svenska mässan. Man behöver inte ens gå ut utan tar bara hissen upp till tjugotredje våningen!

2. Fredag den 28 september klockan 19 (obs!) på Gyllene Prag. I kommentarerna till förra inlägget sa vi nog klockan 20, men jag var tyvärr tvungen att reservera bord redan klockan 19. Hoppas det inte ställer till med alltför mycket problem! Jag har räknat med alla som har anmält sig i kommentarerna till förra inlägget (eller mejlat mig). Är det någon mer som vill hänga på så kan ni väl mejla mig på: oversattarbloggen@gmail.com

Gyllene Prag ligger på Sveaplan. Dit kan man ta sig från Korsvägen (Bokmässan) med spårvagn 6 i riktning mot Länsmansgården. Kliv av på hållplatsen Olivedalsgatan, korsa Linnégatan, sväng in på Nordenskiöldsgatan och följ den till Sveaplan. Obs! Korsa alltså inte Linnégatan.

25 kommentarer:

Anna sa...

Mwaahh ... Om jag tar ett tåg från Hongkong till Guangzhou, och sen byter till ett tåg mot Peking, och därifrån hoppar på Transibiriska och sen cyklar från Moskva till Helsingfors, smiter ombord på en Finlandsfärja och sen en nattbuss från Stockholm till Göteborg, då kanske jag också hinner vara med en stund.
Annars hoppas jag att ni dricker ett extra glas billigt bokmässebubbel för mig!

Översättarhelena sa...

Anna: I första hand hoppas vi givetvis att du hinner fram (tvivlar inte på att du går i land med cykelturen, men nattbussen kan väl vara lite opålitlig ibland), men i andra hand skålar vi såklart för dig!

Miss Gillette sa...

Men om ruschen ebbar ut 13.30 hade det väl varit smartare att stämma träff till 13.30? Eller missar jag nåt uppenbart? På en halvtimme hit eller dit svälter man ju inte ihjäl.

Översättarhelena sa...

Miss Gillette: Du har rätt! Jag tänkte faktiskt inte så långt. Hur dum får man bli?

Studiomannen sa...

Eller så åker man hiss klockan 1300 och står och dräller i foajén utanför?

Miss Gillette sa...

Studiomannen: I normalfallet skulle jag ha applåderat det förslaget, men nu finns det ju liksom en hel bokmässa som kräver ganska idogt drällande, ett drällande som sopar banan med det man kan idka i foajén till Heaven 17. F'låt, 23.

Ica sa...

men fredagen. jag pockade ju på lördagsöl... men fredagen kan nog med gå, om jag får ta med en annan bloggare och om någon har en laptop med uppkoppling, eftersom jag måste referera mina himla fotbollsmatcher innan deadline.

petra sa...

Helena! Du är toppen som bokar och fixar.

Mässan stänger 19.00 på fredag - så jag kastar mig i en taxi och kommer så fort jag bara hinner!!!

Ser fram emot detta som tusan!!!

petra sa...

Alltså, drälla i fojaen är underskattat. Förra året drällde jag och en kollega i foajen och väntade på bord och kändisspottade.
På tio minuter hade vi sett Cecila Hagen, Camilla Läckberg, Denise Rudberg, Lennart Falk, Finn Zetterholm, Täppas Fogelberg, Lennart Helsing och en känd programledare som vi inte kom ihåg namnet på!

Bloggblad sa...

Hoppas nån skriver här om det är 13.30 som gäller. För mig som bara ska ner över dan (många mil blir det!) är 30 minuter mycket...

trulsa sa...

Jag kommer definitivt på fredag och tar kanske med en i min blogg mystiskt omnämnd person ... Hehe. Vi får väl se. Men Helena, den personen kommer i sånt fall runt 21-22 så ingen bordsbokning för det. Torsdagen är mera osäker - men där råder inget anmälningstvång va?

AnnCharlott sa...

Jag ska försöka se till att få sen lunch på torsdag och möta upp på skybaren. Till Gyllene Prag kommer jag tyvärr inte att hinna, men kanske hittar jag några bloggare på Park senare på kvällen?

Studiomannen sa...

Vi dräller. Vid den tiden kan det vara skönt att inte yra runt där nere på golvet eftersom jag helt säkert varit på plats i åtskilliga timmar.

Vi ses alla! Ta med kameran!

Studiomannen sa...

För övrigt kommer jag att vara nyhter och köra bil på fredagkvällen, vilket innebär att jag återigen erbjuder Lotten att hämta henne från var hon nu befinner sig på fredagkvällen till Gyllene Prag. Bra va? :-)

Men ge tusan i att ta min stol bara...

ab sa...

Hemskt ledsen, men jag tror inte jag kan komma, mår för visset. Beställde just av hotellrummet, det känns inte alls kul. Såg verkligen fram emot Prag och Gothia och alltihop.

Ha det så trevligt allihop! Kanske jag fixar att åka ner över dagen eller så, och då hoppar jag fram som gumman ur lådan, men det är inte så troligt.

ab sa...

Avbokade, heter det... måste vara en freudiansk felsägning som visar att jag hellre gjort tvärtom...

Ökenråttan sa...

Ett tips för er lyllosar som är på mässan på torsdan. Kl 13 - 13.30 pratar Agnes Nobel under rubriken 'Modet att skapa - skolans roll och yttrandefriheten'. Aktuellt ... Jag pratade med Agnes i dag och fick veta detta och nu grämer jag mej ännu mer åt att jag inte kommer att vara med i Gbg. Gå och lyssna och förundras; i Författarförbundets Litterära Café i A-hallen håller Agnes till och det kostar inget extra att gå dit och lyssna.

Hans Persson sa...

Jag kommer nog bara att vara på bokmässan på lördagen och därmed missa de här träffarna. Jag skulle däremot tycka att det vore kul att träffa andra bloggare i alla fall om det är fler än jag som kommer att irra runt bland montrarna även under lördagen. Min nallefån (0733-583107) vet var jag håller hus under mässan.

Studiomannen sa...

Ab: du kommer att vara saknad, vännen! Vi kommer att skåla för absent friends. Det vet du!

Anonym sa...

Jag & Vanja kommer till Gbg 12.17 på torsdag och ska sedan direkt ner till montern, så räkmacka blir det inte den dagen.

*mutter mutter*

petra sa...

Hej hej!
Vi har drabbats av sjukdom i vår monter så jag kanske inte kommer ifrån till 13.00. Jag ska försöka komma upp en liten stund och säga hej imorgon på räklunchen!

petra sa...

anncharlott: Ja! Vi försöker ses på Park på kvällen!

Jag ska komma och hälsa på dig imorgonbitti också när det är lugnt. Vi har montrarna ganska nära varandra såg jag:)

Studiomannen sa...

Sandra: då kommer vi till er!

Petra: vi hittar nog varandra också. Jag har med en present till dig!

disa sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,色情,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女

I LOVE YOU sa...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室