torsdag, september 20, 2007

Bra idé till kommande bloggträffar

Det är få förunnat att ha plats för fler än 20 personer i sitt hem samtidigt och enklast möjliga samlingspunkt för bloggare är ju förstås restauranger, caféer eller barer, eller hur?

Men, rent bortsett från att det är en av mina favorithobbies, det är ju en fröjd att laga mat tillsammans med likasinnade. Eller att ha knytis. Sommaren är över och därmed utomhusfester, men jag är inte främmande för att kolla upp lämpliga samlingslokaler i Göteborg. I Varberg finns det flera lämpliga, men det finns ju inte så många bloggare här, så det här är en krok jag slänger ut till västsvenska bloggare: Vad sägs om en planerad fest någonstans som vi själva arrangerar? Då kan man ju köra lite tema, dansa runt lite eller hitta på andra hyss utan att störa de icke-bloggande borden intill.

Jag ser gärna att alla som läser och skriver här har synpunkter. Jag bor i väster, men kan absolut tänka mig att åka österut för kul fester också. Eller stanna mittemellan.

3 kommentarer:

Fotbollsnördar sa...

Gud vad avundsjuk jag blir på alla bloggare som kan träffas och festa tillsammans. Så trist att jag måste vara anonym! Eller kan jag delta i burqa? För bloggare kan väl inte hålla tyst? Och om jag visar mig öppet lär det bli skvaller på nätet som når ända ner till mina mest mordlystna släktingar i hemlandet. :-( Ronaldinha

Studiomannen sa...

Du kan komma i vad du vill och om du inte vill att någon bloggkollega omnämner dig med ditt rätta namn kommer ingen att göra det heller. Jag känner flera bloggare som inte heter som sina alias och jag har inte för avsikt att berätta det offentligt heller eftersom de inte vill att någon ska göra det.

Du kan vara helt lugn. Bloggare kan hålla tyst precis som icke-bloggare.

Fler kommentarer kring ursprungsfrågan?

Anonym sa...

I saw mention of Bloggträff and bloggträffer on Gryboll's Hotspot and ventured to your blog. Perhaps in the future a big blogger meet-up can be arranged in Katrineholm?