torsdag, juni 26, 2008

Picknick 10 juli på Rosendal!

Rosemari och Anna presenterar stolt:

PICKNICK 10 JULI i ROSENDALS TRÄDGÅRD
- från klockan två och framåt


Edouard Manet: Le déjeuner sur l'herbe

Platsen är alltså Rosendals Trädgård på Djurgården. Spana efter en bloggpicknick-flagga nånstans i äppelträdgården. Tiden är torsdag den 10 juli klockan 14 och hela eftermiddagen, kanske en bit in på kvällen om vädret är varmt. Kärleken flödar. Alla är välkomna - bloggare, bästisar och barn! Fikat och filten tar du med själv.


Vädret ska bli finfint har vi hört, men om det skulle regna lite går vi in i växthusets café-del."Picknick är en måltid som ätes utomhus. Ordet kommer från franska le pique-nique och härrör från 1600-talet. Måltiden brukar oftast ätas sittandes på en filt."

Här följer en oerhört utförlig vägbeskrivning med många bilder. Vissa blir större när man klickar på dem (som trolleri nästan!).

Rosendals egen karta över RosendalKartagos karta över DjurgårdenKartagos karta över RosendalEniros flygfoto över Rosendal med äppelträdgården där vi ska sitta.


Åk kommunalt med buss 47 som går från Sergels Torg via Kungsträdgården, Norrmalmstorg, Djurgårdsbron och Skansen ut till ändhållplatsen Waldemarsudde. Därifrån tar det cirka 10-15 minuter att promenera till Rosendal.
Eller ta bil om du vill vara sån, det finns en parkering nära Rosendal.
Eller cykla! Har du ingen cykel kan du hyr-låna en av Stockholms stad, eller hyra vanlig hoj på Djurgårdsbrons Sjöcafé, telefon 08-660 57 57.

Kom en, kom alla!

Andra bloggar om: bloggträff, bloggpicknick, picknick, stockholm. Inlägget är pingat till Intressant.

8 kommentarer:

Lotten sa...

Jag kommer. Ska jag vara finklädd i år igen?

Ö-Helena sa...

Allra roligast bleve det kanske om du klädde dig som på Manets målning längst upp?

Anna sa...

Klart du ska! Annars blir det väl ingen riktig bloggpicknick? Själv ska jag vara klädd i äpplen, solsken och bubbel. Eller nåt annat fint.

Lisa sa...

Om jag inte måste vara finklädd kanske jag kommer. Kom på vår burkbytarkväll 19.00 också!

Anna sa...

Lisa, roligt om du kommer och klä dig hur du vill såklart, det är ingen som märker hur man är klädd, alla bara babblar iallafall. Burkkvällen låter ju jättekul! De av oss som vill byta burkar får försöka avrunda picknicken vid sju och fortsätta till Hornstull.

Lotta sa...

Hade varit roligt att komma, men jag är inte säker på att jag grejar promenaden, höggravid som jag är. Får se hur dagsformen är på torsdag.

ab sa...

Men så kul, det går att kommentera igen utan Google/Blogger-konto!

I LOVE YOU sa...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室